Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

ДЕМОНСТРАЦІЙНІ РОЛИКИ - СИЛА

Демонстраційні ролики – це ефективний інструмент для того, щоб акцентувати увагу на перевагах товарів чи послуг та показати їх клієнту. Подача інформації за допомогою відео зараз перебуває на піку популярності та допомагає підвищити репутацію бренду

Ось шість причин, чому відеоконтент зараз важливий, як ніколи:

Відео - чудовий спосіб розповісти про ваш продукт або послугу. Відеоконтент – корисний інструмент, що допомагає потенційним покупцям отримувати більше інформації. Використання відеоконтенту допомагає покращити розуміння користувача про продукт або послугу.

Клієнти купуватимуть ваш продукт лише тоді, коли зрозуміють, як його використовувати і чим він корисний. Не дивно, що відеоконтент є хорошим інструментом для цього, оскільки візуальний елемент допомагає компаніям чітко пояснити, як усе працює.

Існує безліч технологій, які дозволяють створювати гарне відео швидко та без великого бюджету. Мало того, програми дозволяють легко створювати захоплюючі відеоролики за невисокою ціною.

У маркетологів є безліч варіантів використання відеоконтенту. Це означає, що легко знайти метод, який відповідає маркетинговим цілям вашої компанії. Хоча YouTube - очевидне місце для початку створення відео, існують інші майданчики, тут вже вибір за вами.

Люди люблять відео. Подібно до того, як технології спростили запис відео, вони також зробили перегляд відеоконтенту неймовірно зручним і швидким. Отримати нову інформацію стало максимально доступно.

Відео мають позитивний вплив на SEO. Завантаження відео на YouTube з націленням на загальні пошукові запити може бути хорошим способом вивести бізнес на першу сторінку Google. Це пов'язано з тим, що Google розміщує відео YouTube у верхній частині сторінки для багатьох пошукових запитів.

Отже, у вас є кілька чудових причин для включення відео до своєї маркетингової діяльності або вивчення того, як створювати якісні відео. Але як насправді зробити відео привабливим та оптимізованим? Ось кілька порад.

Насамперед, визначте, яка довжина відео ідеальна для вашої платформи. Для кожного майданчика існує свій ідеальний таймінг:

TikTok: 15 секунд

Instagram: 30 секунд

Twitter: 45 секунд

Facebook: 1 хвилина

YouTube: 2 хвилини

Згідно зі звітом HubSpot Research:

- більше 50% споживачів хочуть дивитися відео від брендів більше ніж будь-який інший тип контенту;

- відео позитивно впливає на коефіцієнт конверсії та може підвищити його більше ніж на 80%;

- згадка слова «відео» у темі листа збільшує його перегляд на 19%;

- за даними опитування YouTube, 50% користувачів заявили, що вони не уявляють своє життя без відео;

- 55% споживачів використовують відео для ухвалення рішення про купівлю;

- 80% маркетологів використовують візуальні ресурси у своєму маркетингу у соціальних мережах;

- 62% людей погодилися виявити більший інтерес до продукту, побачивши його в історії Facebook;

- відеоматеріали публікуються у 20 разів частіше, ніж будь-які інші формати контенту в каналах LinkedIn.

Щоб змусити клієнта здійснити цільові дії після перегляду відео, вам необхідно переконатися, що ви відповідаєте його очікуванням. Чим більше ви зможете адаптувати свої демо до своєї аудиторії, тим краще.

Слідкуйте за тим, щоб якість відео залишалася високою, так ви зможете привернути увагу нових клієнтів. Шрифти, візуал – все має бути зрозумілим для глядача. Відео має залишати гарне враження та бажання подивитися його знову.

Не бійтеся експериментувати та впроваджувати креативні ідеї, адже саме такі ролики, які несуть у собі особливу ідею, поширюються в Інтернеті за кілька днів та набирають мільйони переглядів.

Зробіть інтригуючу заставку, щоб глядачі захотіли перейти на відео. Боротися за увагу – непросте завдання, але з ним можна впоратися. Вивчайте інтереси та враховуйте потреби своєї цільової аудиторії під час створення демонстраційних роликів. Навіть найцікавіше відео може виявитися поза увагою через нудну і погано продуману заставку.

Використовуйте сценарій. Це значно заощадить ваш час і допоможе переконатися, що ви передали всю необхідну інформацію, не пропустивши важливих деталей.

Не піддавайтесь спокусі заповнити відео інформацією. Це зробить ваш продукт чи послугу складнішими, ніж вони є насправді, іноді корисно залишити деякі питання без відповіді, щоб глядачі відчули необхідність звернутися до вас.

Якщо раніше ви не використовували відео, то найкращий початок – навчальні матеріали. У них можна продемонструвати технічний процес для нової функції продукту або навчити вашого нового колегу користуватися електронною поштою, відео – відмінний спосіб спілкування. Більше половини найпоширеніших типів відео, які інвестують маркетологи, - це навчальні відео. Це дає вам одразу багато хороших тем для відеороликів.

Відео – популярна форма передачі інформації у світі, і навряд чи найближчим часом щось зміниться. У безособовому цифровому світі нам просто необхідно створювати сильний зв'язок із клієнтами. Відео - це не тільки розвага, це справді один із найбільш дієвих способів ближче познайомитися з аудиторією і дати їй уявлення про те, що робите ви. Важливо концентрувати увагу не тільки на прибутку та продукті, а ділитися власною філософією, пропонувати цінну інформацію. Чим більше люди дізнаються про ваші позитивні сторони, тим вірогідніше, що вони залишаться з вами.

У світі, що швидко змінюється, дуже важливо використовувати ті методи, які допоможуть виділити продукт або послугу на ринку серед товарів, які вже борються за увагу вашого потенційного клієнта. Відеомаркетинг, безумовно, виявився потужною та ефективною частиною маркетингової стратегії – зараз більше, ніж будь-коли.

При ефективному використанні відеомаркетинг може стати відмінним способом просування вашого бізнесу і підвищення впізнаваності бренду. Це також чудовий метод задоволення потреб та інтересів обраного вами цільового сегменту та надання контенту, з яким, як ви знаєте, вони взаємодіятимуть. Не втрачайте нагоди ставати краще і радувати своїх клієнтів!

Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*