Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

Парсинг для бізнесу: 5 способів використання

У сучасному світі дані є найціннішим активом. Знаючи ринкові тенденції, можна отримати конкурентні переваги, які принесуть користь для зростання та розвитку компанії.

Найчастіше бізнес на ринку має безліч конкурентів, які пропонують різні послуги. Активне спостереження за ними є трудомістким завданням для будь-якої людини. Тут на допомогу приходять інструменти для парсингу.

Компанія, яка займається збиранням даних, з більшою ймовірністю покращить свої продукти. Що, у свою чергу, допоможе залучити більше клієнтів та збільшити прибуток. Ось чому важливість парсингу даних важко переоцінити.

Дані, які можна використовувати сьогодні, містять цінні відомості та можуть також застосовуватись по-різному. Давайте розглянемо п'ять практичних способів використання парсингу для бізнесу.

1. Робота з відгуками та повідомленнями.

Для компаній дуже важливо розуміти, що думають про їхній продукт або послугу клієнти. Ми вже писали про важливість відгуків для ведення бізнесу в нашій статті. Зважаючи на те, що перед покупкою більшість клієнтів хочуть ознайомитися з відгуками, їх не варто залишати поза увагою.

Ви можете створити систему збирання відгуків з панеллю керування та аналізу. Таким чином, зацікавлені компанії зможуть переглядати відгуки про ваші товари в одному зручному місці. Ви можете отримати відгуки з таких сайтів, як Tripadvisor, Booking і т. д. Збираючи відгуки, компанія з більшою ймовірністю покращить свої продукти.

2. Дослідження ринку.

Коли ви думаєте про створення або поліпшення бізнесу, дослідження ринку є найбільш важливим джерелом інформації. Що більше даних, то краще. За допомогою парсингу веб-сайтів компанії можуть отримати доступ до веб-даних, які можуть стати вирішальним чинником прийняття рішень.

Все це, починаючи з інформації, яку ви можете вилучити і завантажити, може бути представлено в дуже гнучкому форматі за допомогою API.

3. Лідогенерація.

Ще ніколи не було так багато можливостей, як зараз є для розвитку бізнесу. Доступ до можливого списку клієнтів для вашого бізнесу може бути великою перевагою перед конкурентами. Збір даних із сайтів вручну може зайняти занадто багато часу. Отримання якісних лідів є важливим пріоритетом у розвитку організацій B2B.

Ви можете завантажити всю необхідну інформацію, включаючи контактні дані клієнтів, у зручній для вас формі. Ось чому компанії використовують парсинг веб-сайтів, щоб досягти бажаних результатів.

4. Відстеження SEO показників.

Якщо ви прагнете вищого рейтингу для збільшення охоплення та кількості кліків, варто звернути увагу на конкурентів: ключові слова та фрази, наявність посилань, заголовки, які використовуються. Все це допоможе зрозуміти, чого не вистачає вам у досягненні таких самих високих показників.

Використання інструментів парсингу веб-сторінок допомагає вилучити інформацію з їхніх сайтів. Дані дають можливість створювати унікальний контент для вашого веб-сайту та блогу. Це, у свою чергу, допоможе генерувати органічний трафік із пошукових систем.

5. Сервіс порівняння цін та товарів.

Компанії вирішують використовувати технологію вилучення інформації з Інтернету для збору інформації про ціни та товари конкурентів. Сьогодні це досить поширена практика, яка може забезпечити безперервне зростання бізнесу за рахунок автоматизації цінових стратегій та позиціонування на ринку.

За допомогою сервісу Z-Price можна зібрати інформацію про ціни, знижки, актуальні акції. Відновлення всіх даних відбувається своєчасно, а історія зміни цін зберігається цілий рік. Також у системі існує понад 15 звітів на будь-який смак, що допомагає значно заощадити час та робить сервіс максимально інформативним та корисним.

Парсинг є потужним інструментом у світі. Можна відзначити той факт, що парсинг пропонує багато можливостей для власників бізнесу. Ми перерахували лише деякі з них, які допомагають усвідомити важливість процесу збору даних.

Використовуйте парсинг даних разом із Z-Price, щоб розвивати свій бізнес швидше!

Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*