Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

10 способів підвищити цінність пропозиції в очах клієнта

Коли покупці роблять покупку, найчастіше в першу чергу звертають увагу на ціну. Але найважливіше - це цінність, яку отримує клієнт. Необхідно, щоб цінність була вищою за ціну в очах покупців. Сприйняття цінності виходить далеко за рамки простої ціни. Люди готові платити більше за ваші продукти або послуги, коли бачать, що вони отримують від вас більше переваг і якісне обслуговування клієнтів.

Давайте розглянемо 10 способів, за допомогою яких ви можете підвищити цінність свого продукту або послуги:

1. Даруйте подарунки

Якщо ви коли-небудь отримували несподіваний знак уваги від компанії, то знаєте, як це приємно. Хіба ви не хочете цього для своїх клієнтів? Подарунок не обов'язково повинен бути дорогим; це може бути що завгодно, від листівки до коробки печива. Навіть електронний лист зі знижкою порадує ваших клієнтів. Крім того, подарунок нагадує покупцям про ваш бренд і бізнес, отже якщо ви їх радуєте, вони бажатимуть залишитися з вами.

2. Збирайте відгуки клієнтів

Кращий спосіб дізнатися, як ви можете зробити свої товари максимально вигідними - запитати клієнтів. Розішліть опитування про те, що потрібно додати у ваші продукти або змінити у вашій компанії. Ви отримаєте цінні відгуки, які зможете використовувати для поліпшення свого бренду.

3. Об'єднуйте продукти

Якщо ви знаєте, що клієнт купує один і той же продукт кожен місяць, розгляньте можливість відправити йому спеціальну пропозицію, де він може отримати цей продукт, а також додаткову пропозицію за невелику доплату. Це відмінний спосіб спонукати клієнтів спробувати інші продукти.

4. Забезпечте високу швидкість обслуговування або доставки

Один із способів виділитися - це гарантувати своєчасну або швидшу доставку. Добре відомо і загальновизнано, що своєчасна доставка дуже важлива, адже клієнти не хочуть довго чекати. Подбайте про те, щоб всі замовлення вчасно оброблялися, це також впливає на репутацію вашої компанії. Швидкість доставки - важлива частина цінності, яку ви приносите своїм клієнтам сьогодні.

5. Використовуйте особистісний підхід

Ви коли-небудь отримували загальну відповідь «відвідайте наш FAQ»? Або, може, ви отримали електронного листа, який явно є шаблоном і не відповідає на ваш первісний запит? Або, можливо, ви завершили телефонний дзвінок з представником служби підтримки і у вас було більше питань, ніж відповідей? Цілком очевидно, що безособова, «роботизована» служба підтримки клієнтів - не що інше, як розчарування. Тому намагайтеся відповідати особисто своїм клієнтам або нехай цим займуться ваші колеги, які зможуть дати рекомендації. Під час розмови звертайтеся по імені, пам'ятайте про слова ввічливості і підлаштовуйтесь під настрій покупця.

6. Працюйте над дизайном вашого продукту

Ви можете підвищити цінність своїх продуктів або послуг, поліпшивши їх дизайн. Гарний дизайн упаковки створить додаткову прийнятну цінність в очах ваших клієнтів. Перше, що кидається в очі - це зовнішній вигляд вашого продукту, який їм цікавий. Таким чином, це вплине на їх рішення, пов'язане з покупкою. Дизайн і упаковка вашого продукту повинні бути привабливими і досить інформативними, щоб допомогти вашим клієнтам прийняти рішення про покупку.

7. Дайте можливість протестувати продукт

Клієнт може довго сумніватися щодо покупки, особливо якщо інформації про товар або послугу недостатньо. Запропонуйте своїм клієнтам можливість ознайомитися з вашою продукцією і повернути її, якщо очікування не виправдалися. Це викличе довіру у клієнта і додасть цінності до вашої пропозиції.

8. Надайте якісне обслуговування

Обслуговування клієнтів має важливе значення, коли ви хочете підвищити цінність своїх продуктів і послуг. Багато компаній використовують обслуговування клієнтів як основне джерело конкурентної переваги на ринку. Якісний продукт або послуга - це тільки половина шляху до того, щоб спонукати клієнта зробити покупку. Слідкуйте за тим, щоб покупцям хотілося повертатися до вас знову і знову, враховуйте їхні потреби і надавайте свою продукцію на високому рівні. Це дозволить заслужити високу репутацію серед клієнтів.

9. Підкресліть переваги

Зробіть акцент на тому, чому покупці повинні обрати саме вас. Тут слід подумати про конкурентні переваги і продемонструвати їх. Виділення переваг дозволяє потенційним клієнтам уявити вигоду від використання ваших продуктів. Спробуйте поставити себе на місце клієнтів і подумати, як ваш продукт вирішує їхні проблеми.

10. Проявляйте соціальну відповідальність

Соціальна відповідальність компанії позитивно впливає на привабливість компанії для потенційних клієнтів. Багато покупців свідомо намагаються вибирати бренди, що відповідатимуть їхнім особистим цінностям. Люди хочуть підтримувати підприємства, які прагнуть приносити користь суспільству. Це змушує відчувати себе причетним до вирішення існуючих проблем. Безумовно, клієнт обере ту компанію, що бере на себе соціальну відповідальність.

Ці 10 способів можуть бути застосовані до повсякденної діяльності компанії. Не доводиться сумніватися в тому, що це вимагає індивідуальних коригувань, новаторства і бажання перевершити своїх конкурентів. Таким чином, ви зможете підвищити цінність пропозиції в очах клієнта!

Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*