Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

Чутливість до ціни та поради щодо її зниження

Як ви встановлюєте ціни на свою продукцію? Рішення про те, скільки має коштувати продукт чи послуга, - це крок, до якого багато хто ставиться недостатньо серйозно. Замість того, щоб брати до уваги різні фактори та безліч даних, будувати стратегію ціноутворення, більшість просто покладається на свій досвід і почуття, коли встановлюють ціну.

Якщо ви дізналися про себе... ⚠️ATTENTION! Можливо, ви втрачаєте значну частину прибутку прямо зараз! ЦІНА відіграє важливу роль у процесі прийняття рішень для багатьох клієнтів.

Цінова чутливість - це відсоток продажів, здійснених при певному значенні ціни. Проще говоря, этот показатель позволяет вам узнать, какой процент ваших потребителей считает разумной каждую из предложенных вами цен.

Коли бренд або роздрібний торговець зауважує, що інтерес клієнта до товару загублений (низька цінова чутливість), перша причина, на думку власника, - це висока вартість товару. Однак це не завжди так, якщо ваш товар і / або бренд не дуже відомий, то зниження ціни призведе до короткострокового інтересу, але потрібно прагнути отримати постійного клієнта і підтримувати високу цінову чутливість!

Ми вже описували ТОП-5 порад для постачальників: як забезпечити зростання продажів на свою продукцію, коротко додамо:

  • Маркетинг (покажіть, що ваш товар кращий) - покупці завжди звертатимуть увагу на ціну. Однак, для багатьох клієнтів якість продукту також є дуже важливим фактором. Тільки ви можете знати, що ваш продукт має чудові якості, але як клієнти про це дізнаються? Правильно за допомогою реклами! Намагайтеся виділити переваги, які послужать доказом встановленої ціни.
  • Брендінг – чутливість до ціни зазвичай висока, коли бренд стає сильнішим. Практично для кожного продукту на ринку існує безліч різних альтернатив, але чи люди хочуть купувати у незнайомого продавця? Ні, якщо ви створили сильний і відомий бренд, люди будуть прагнути спростити процес прийняття рішень, дотримуючись вашого бренду, замість того, щоб витрачати час на пробу чогось нового.
  • Унікальний досвід - постарайтесь сделать отношения с клиентом более личными. Делайте им специальные предложения и персонализированные акции, постарайтесь понять их потребности и ответьте на их вопросы.
  • Цінова політика - анализируйте цены конкурентов на аналогичную группу товаров, устанавливайте конкурентную цену.

Використовуйте комплексний підхід у виборі цінової політики на товар, а наш онлайн сервіс з моніторингу цін 7-PRICE завжди допоможе вам якісною аналітикою ринку!

Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*