Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

Моніторинг цін на маркетплейсах: нова послуга від 7-PRICE

Як комплексно проводити моніторинг цін на ринку? Як контролювати всіх продавців Вашої продукції і швидко виявляти порушників? Ці питання гостро стоять перед компаніями-брендами і виробниками, адже від цього залежить їх прибуток і репутація. При цьому важливо відслідковувати не тільки вартість товарів на сайті, але і контролювати продавців на популярних маркетплейсах.

Якщо Вас цікавить моніторинг цін на Вашу продукцію на прайс-майданчиках, тоді читайте далі статтю. Ми представляємо Вашій увазі нову послугу від онлайн-сервісу 7-PRICE. На прикладі маркетплейса Amazon покажемо етапи настройки і результати відстеження. Також розповімо про особливості моніторингу цін на прайс-майданчиках.

Чому виробникам важливо контролювати ціни на маркетплейсах?

Зараз прайс-агрегатори стають все більш популярними. Цьому не варто дивуватися! Покупцеві простіше зайти на прайс-майданчик і в одному місці розглянути пропозиції від усіх продавців відразу. Це економить час і сили, так як не потрібно гортати велику кількість сайтів. Тому все більше інтернет-магазинів віддають товари для продажу на маркетплейси.

В таких умовах виробнику необхідно систематично відслідковувати партнерів на інтернет-майданчиках і контролювати ціни, які вони виставляють на товари. Щоденний моніторинг дозволить знайти недобросовісних продавців і перших порушників рекомендованої ціни. Якщо щодня відслідковувати такі сайти і домогтися від них дотримання РРЦ, то є ймовірність, що інші партнери також "підтягнуться".

Важливим є те, що на маркетплейсе ви зможете визначити сайти-перемикачі. Ними є продавці, які спеціально виставляють занижені ціни на продукцію для збільшення відвідуваності магазину. Зустрічаються випадки, коли такі партнери на інтернет-майданчику занижують вартість, а на сайті - виставляють рекомендовану.

Як моніторити ціни на маркетплейсах разом з онлайн-платформою 7-PRICE?

Якщо Вам необхідно відстежувати ситуацію не тільки в інтернет-магазинах, а й на популярних маркетплейсах країни, радимо воcпользоваться новою послугою з моніторингу прайс-майданчиків від сервісу 7-PRICE. Ми відскануємо всілякі інтернет-майданчики на наявність Ваших товарів, і Ви зможете повною мірою контролювати дії партнерів навіть за межами їхніх сайтів.

3 завдання, які вирішує послуга:

  •  Відстежувати ціни і товари, які Ваші партнери продають на маркетплейсах.
  •  Контролювати наявність товарів на полицях магазинів.
  •  Виявляти, хто першим почав порушувати РРЦ.

Підключення послуги на прикладі маркетплейса Amazon

На головній панелі сервісу запускаємо відстеження маркетплейсов.

В налаштуваннях додаємо для відстеження необхідний маркетплейс. Після оперативного аналізу система відображає всіх продавців, де виявлені Ваші товари.

Далі після повної мультифункціональної обробки даних в інтерфейсі 7-PRICE відобразиться докладна інформація по всім продавцям Вашої продукції на Amazon.

Ви можете переглянути детальну інформацію по кожному продавцеві за необхідний період. Відстежуйте асортимент товарів на полицях магазинів, історію зміни цін, виявляйте і контролюйте випадки демпінгу.

Таким чином можна легко відстежувати товари і ціни на будь-які маркетинг-магазини світу.

Вирішуємо питання з моніторингу в інтернеті комплексно

Для повного контролю ринку в інтернеті рекомендуємо відстежувати ціни на товари і у всіх інтернет-магазинах, і на популярних маркетплейсах. В такому випадку Ви охопите всю нішу, і кожен партнер буде під контролем. За результатами моніторингу фахівці 7-PRICE допоможуть розробити стратегію по боротьбі з демпінгом.

Рішення по антидемпінгу:

Для повного контролю ринку в інтернеті рекомендуємо відстежувати ціни на товари і у всіх інтернет-магазинах, і на популярних маркетплейсах. В такому випадку Ви охопите всю нішу, і кожен партнер буде під контролем. За результатами моніторингу фахівці 7-PRICE допоможуть розробити стратегію по боротьбі з демпінгом.

  •  "Автоматична електронна розсилка" - в автоматичному режимі програма надсилає листи на веб-сайти про порушення RRP. Як часто надсилати листи, їх текст та адресу одержувача, залежить від клієнта.
  • "Call-центр для боротьби з демпінгом" - регулярні дзвінки інтернет-магазинам, які не відреагували на листи.

Контролюйте всі зміни на ринку разом із онлайн-платформою з моніторингу цін 7-PRICE!

Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*