Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

Як ребрендинг може вплинути на весь бізнес?

Усі компанії, перебуваючи на певному етапі свого розвитку, потребують змін. Можливо, вони нічим не виділяються серед конкурентів або компанія сильно змінилася з моменту появи на ринку. Якими б не були ці аргументи, тепер перед ними стоїть завдання ребрендингу.

Ребрендинг – активна маркетингова стратегія; включає комплекс заходів щодо зміни бренду (як компанії, так і виробленого нею товару), або його складових: назви, логотипу, слогану, візуального оформлення, із зміною позиціювання.

Ребрендинг – це досить дорогий комлекс робіт, проте не слід розглядати його як ще одну статтю витрат. Це, перш за все, інвестиція, яка, якщо все зроблено правильно, приноситиме значну вигоду протягом усього життєвого циклу вашого бізнесу.

Рішення про ребрендинг спрямовані на підвищення цінності фірми, збільшення аудиторії, освоєння нових ринків і призводять до змін у маркетингу. Ребрендинг сигналізує ринку про те, що у компанії щось змінилося. Клієнти завжди зацікавлені в тому, щоб одними з перших дізнатися про новинки бренду і поділитися своїм враженням.

Дизайн бренду має важливе значення для вашого успіху — логотип та правильно підібрані кольори мають впливати на клієнтів. Однак сильний бренд – це більше, ніж просто гарний логотип. Більш складним, більш трудомістким і, отже, дорожчим аспектом ребрендингу є розробка нового посилу, який може розкрити суть компанії.

Успішний бренд-меседж може допомогти підняти вашу компанію на новий рівень, залучаючи нових клієнтів. Бренд-меседж повинен підкреслювати вашу унікальність і включають слоган, ключові слова, що використовуються в контенті. Так звані “голос” бренду допомагає створити міцний емоційний зв'язок із клієнтом, підвищити довіру до бренду та масштабувати продажі.

Однією з найбільш відчутних переваг ребрендингу є те, що він дозволяє вам переглянути цінність, яку клієнти надають вашим пропозиціям, і відповідно підвищити ціну. Ребрендинг може допомогти вам чітко визначити ваші ключові відмінності, включаючи конкурентну перевагу.

Рентабельність брендингу неодноразово підтверджувалася дослідженнями. Сильні бренди витрачають значні фінанси на ребрендинг та є більш прибутковими.

Підвищення цінності бренду в результаті ребрендингу – потужний інструмент. Він дозволяє вам не лише збільшити ціну ваших продуктів чи послуг, але також допомагає освоювати нові ринки. Ребрендинг позитивно впливає на сприйняття клієнтів та впливає на фінансові показники вашого бренду.

Ребрендинг має і внутрішні переваги, одним з яких є те, що він дозволяє зробити компанію привабливою не тільки для ваших клієнтів, але і для нинішніх і майбутніх співробітників.

Сильний бренд роботодавця приваблює найбільш цілеспрямованих та талановитих людей із конкурентного середовища. Це допоможе познайомитись з кандидатами, які відповідають вашим основним цінностям.

Коли ви дивитеся на ребрендинг як на інвестиції, а не витрати, переваги очевидні. Ребрендинг буде приносити свої “плоди” протягом усього терміну існування вашої компанії, дозволяючи вам залучати найкращих клієнтів та співробітників, а також встановлювати вищі ціни на свої продукти чи послуги.

Крім того, ваш бізнес буде мати попит завдяки лояльності клієнтів та цінності самого бренду. Якщо ви коли-небудь замислювалися про інвестиції у майбутнє вашої компанії, то почніть з ребрендингу.

Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*