Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

Розумні цінники підкорюють рітейл

Нові технології дозволяють створювати ефективні послуги та відкривати перспективні можливості для ведення бізнесу. Правильність ціни онлайн та офлайн – важливий фактор, на який звертають увагу клієнти під час покупки. Процес управління цінами став набагато простішим завдяки появі розумних цінників.

Розумні цінники - це швидкий, простий і вигідний спосіб управління цінами у роздрібних магазинах, вони відображають функції продукту для полегшення доступу клієнтів, просування товарів та послуг, а також містять багато іншої корисної інформації. Цифрове маркування усуває всі проблеми, пов'язані із звичайними цінниками, які ми звикли бачити на полицях магазинів.

Світовий ринок поступово усвідомлює необхідність автоматизованого управління цінами. Процес зміни цін зараз досить трудомісткий і включає запити на ціноутворення з головного офісу, друк цінників і правильне їх розміщення. Велика кількість етапів підготовки у здійсненні зміни цін означає більшу ймовірність того, що у ціновій кампанії щось може піти не так.

Швидке оновлення цін – одна з найважливіших переваг цінників, електронний дисплей яких є відмінним рішенням для підприємств, які пропонують свої товари не лише в Інтернеті, а й у офлайн-магазинах. Електронні цінники дозволяють швидко, точно та послідовно змінювати ціни та стратегії просування, що робить їх вигідними для брендів, які мають декілька магазинів у різних місцях. Дані управляються централізовано з ПК і можуть контролюватись по всій країні та у всіх філіях.

Розумні цінники – це не лише демонстрація цін на товари. Вони також є керівництвом, що допомагає покупцям вирішити, який продукт купити. Електронний дисплей може показати більше інформації, ніж ціна. Наприклад, коли покупці в супермаркеті хочуть дізнатися про різницю між двома брендами шампуню, вони можуть перевірити додаткову інформацію, яка відображається на дисплеї. Наприклад, на ньому можна знайти відомості про склад, інформацію про постачання і запаси, що залишилися. Чим більше у покупця буде інформації, тим виваженішим буде його рішення про покупку.

Автоматизована система дозволяє узгоджувати та прогнозувати попит, скорочувати дефіцит, покращувати доставку, що призводить до збільшення кількості задоволених клієнтів.

Також, якщо у магазині закінчується якийсь товар, на дисплеї з ціною можна відобразити QR-коди. Після того, як покупці відсканують QR-код вашого магазину, вони перейдуть на ваш веб-сайт, щоб замовити в Інтернеті.

Головна перевага цифрового цінника - можливість використовувати динамічне ціноутворення (можливість встановлювати гнучкі ціни з урахуванням поточних вимог ринку). Це допоможе вам слідувати ринковим тенденціям, збільшуючи свої продажі і бути попереду конкурентів.

За допомогою автоматизованого управління цінами ви в одну мить можете оновити ціни на свої продукти та виділити більше часу на обслуговування клієнтів – у довгостроковій перспективі ви побачите скорочення витрат на робочу силу та матеріали. Електронні цінники допомагають надавати актуальні знижки та пропозиції своїм клієнтам у будь-який час. Подібні заходи можна проводити у рамках одного дня. Також клієнти завжди бачать нову інформацію про товар, це дозволяє уникнути конфліктів, які виникають, коли співробітники забувають змінити ціну. Це дозволить значно досягти успіху в конкуренції та підвищити лояльність споживачів.

Незважаючи на явні вигоди, існують фактори, що обмежують поширення електронних цінників. Ви можете подумати, що використання паперових етикеток набагато дешевше, але варто переглянути це переконання. Паперові етикетки вимагають витрат на фарбу, друкарське обладнання та надто багато часу. Термін окупності електронних цінників може бути досить довгим, реальну вигоду не відразу вдасться побачити. Це той чинник, який може злякати бізнес. Але незважаючи на це, кількість магазинів, які впроваджують нову систему, лише зростає.

Ми живемо у той час, коли за допомогою цифрових технологій клієнти використовують багато каналів для пошуку товарів. Роздрібні торговці повинні використовувати різні методи взаємодії для обслуговування клієнтів (фізичні магазини, веб-сайти та мобільні програми). Надзвичайно важливо надати клієнтам можливість вчасно ознайомитися з необхідною та актуальною інформацією про вашу продукцію.

Електронні цінники відображають важливу для клієнтів інформацію про товар. Вони можуть автоматично оновлюватися кількома каналами. Через локальну мережу електронні цінники оновлюються, коли це потрібно. На відміну від паперових етикеток, які доводиться міняти співробітникам магазину на кожній полиці вручну, електронні цінники допомагають заощадити час.

Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*