Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

Святкові турботи: 5 рекомендацій щодо пошуку кращих пропозицій у 2021 році

Продажі 2021 року вже стартували, але цього року особливо важливо заздалегідь спланувати свій список подарунків. Святкові покупки в минулому 2020 році були пов'язані з безліччю проблем, такі як складний ланцюжок поставок, брак контейнеровозів, затримки, викликані додатковими зупинками та резервними портами, які виникли з початку пандемії, та не вирішені досі.

Багато провідних компаній роздрібної торгівлі почали ранні продажі, допомагаючи людям отримати перевагу при здійсненні покупок. Наприклад, Amazon і Target вже уклали ранні угоди в Чорну п'ятницю, Amazon повідомила в Твіттері, що тільки за жовтень продано більше мільйона іграшок зі свого святкового списку іграшок. Не тільки це, а й недавнє опитування показало, що половина американців вже розпочали свої святкові покупки, і з них шокуючих 70% зіштовхнулися з проблемою відсутності товарів на складі.

Ми проаналізували ситуацію і ділимося з вами 5 рекомендаціями щодо пошуку кращих пропозицій у 2021 році:

Найголовніша рекомендація: Робіть покупки раніше. Цього року особливо важливо, щоб ви усвідомили важливість покупки, чим раніше, тим краще, якщо ви дійсно хочете, щоб ваші подарунки були доставлені вчасно.

Рекомендація №1: Підпишіться на знижки. Багато роздрібних продавців пропонують знижки до 35% при підписці на розсилку новин електронною поштою, мобільні програми та програми винагород. Ви можете отримати безкоштовну адресу електронної пошти тільки для цих угод, якщо не хочете, щоб вони переповнювали вашу поштову скриньку. Такі сайти, як Retailmenot.com пропонують коди купонів для багатьох роздрібних продавців.

Рекомендація №2: Скористайтеся перевагою узгодження святкових цін: у святкові дні ціни в кількох магазинах співпадатимуть, і нова гарантія відповідності святкових цін у Target є особливо конкурентоспроможною.

Рекомендація №3: Використовуйте сайти порівняння цін в Інтернеті: сайти порівняння цін дозволяють бачити ціну товару в різних магазинах, щоб ви могли знайти кращу ціну в будь-який момент часу.

Рекомендація №4: Отримайте безкоштовну доставку. Один із найкращих способів заощадити при замовленні через Інтернет – не платити за доставку. Багато веб-сайтів пропонують безкоштовну доставку, якщо ви витратите мінімальну суму.

Рекомендація №5: Розгляньте подарункові картки або ваучери. Багато роздрібних продавців пропонують онлайн-подарункові карти, які відправляються одержувачу за лічені хвилини. Це є дуже актуальним для нинішньої ситуації. Ви не турбуватиметеся про подарунки або товари, які закінчилися. У період наближення свят шукайте ресторани та магазини, які пропонують подарункові картки.

На закінчення рекомендуємо вам завжди мати запасний план і бути гнучкими по відношенню до подарунків. Якщо ви не зможете знайти подарунок саме того бренду, що задумали, то не засмучуйтесь і виберіть аналог, отримайте найкращу покупку найкращої якості!

Бажаємо вам приємної передсвяткової метушні!

Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*