Б Л О Г
Наші найкращі матеріали у вашій пошті

10 питань і відповідей про моніторинг цін в інтернеті

Коротко і по справі: в цій статті ми зібрали топ найпопулярніших питань від користувачів нашого сервісу. Постараємося відповісти максимально чітко, зрозуміло і без води. Отже, приступимо.

1. Яким чином програма відстежує ціни в інтернеті?

7-PRICE - це професійний сервіс автоматичного моніторингу цін для компаній-брендів і інтернет-магазинів.

Його суть полягає в щоденному невпинному онлайн скануванні веб-сайтів. Далі вся зібрана інформація аналізується і виводиться в мультифункциональном сервісі у вигляді готових таблиць, діаграм, графіків і звітів для наших клієнтів.

2. Як почати роботу з програмою?

Вам потрібно всього 3 кроки:

  •  Додайте товари для моніторингу в систему 7-PRICE.
  •  Виберіть конкретні інтернет-магазини для відстеження або надішліть запит на аналіз усього ринку.
  •  Після оперативного опрацювання інформації спостерігайте за змінами на інтернет-ринку в зручній інтуїтивно зрозумілій панелі клієнта.

3. Чи можливий моніторинг цін на торгових майданчиках?

Так, це одна з додаткових послуг нашого сервісу. З 7-PRICE Ви можете відстежувати продавців і всю інформацію по Вашим товарам на популярних маркетплейсах Вашої країни.

4. Чи є обмеження по кількості сайтів і товарів для моніторингу?

Обмежень немає! Програма може відстежувати будь-яке число сайтів і одиниць продукції, але варто враховувати, що це впливає на вартість послуги.

5. Як часто оновлюються дані?

Всі дані оновлюються кожні 2-3 години безперервно і без вихідних. Це дозволить завжди оперативно реагувати на всі зміни ринку. Також для компаній-брендів це можливість з точністю визначити, хто перший поставив тенденцію порушень рекомендованої ціни по конкретній товарній одиниці.

6. Чи можливо знайти всі магазини, які продають мої товари?

Звісно так! Спеціально для цих цілей командою 7-PRICE була розроблена послуга «Весь ринок»l, яка додатково підключається до базового тарифу. Вона полягає в щоденному автоматичному пошуку та аналізі інтернет-магазинів з Вашими товарами по всій території країни. Завдяки запитам, які формуються виходячи з прайса клієнта, програма 7-PRICE сканує всі сторінки пошукових систем і виводить оброблені дані в зручному аналітичному функціоналі.

7. Які є способи контролю демпінгу цін на товари?

Для компаній-брендів сервіс надає додаткові послуги з контролю цінового демпінгу:

  • ''Автоматична e-mail розсилка'' - в автоматичному режимі програма відправляє магазинам листи про невідповідність цін рекомендованим. Текст повідомлення, актуальні електронні адреси сайтів і частоту відправки листів надає клієнт. Кількість відправлених повідомлень - за запитами клієнта.
  • ''Системний дзвінки магазинів-порушників'' - співробітники call-центру з боротьби з демпінгом на регулярній основі обдзвонюють ті інтернет-магазини, які не відреагували на листи. Вся історія дзвінків зберігається, і клієнт в будь-який момент зможе відстежити реакцію продавців на попередження.

8. У якому вигляді вся інформація надається клієнту?

Всі оброблені дані в системі 7-PRICE представлені у вигляді:

  •  Зведених таблиць, діаграм і графіків в зручній інтуїтивно зрозумілій панелі особистого кабінету. Також важливо, що до всього функціоналу передбачені інструкції, які допоможуть в роботі.
  •  Більше 15 звітів різного змісту для експорту в форматах Excel/Csv/Xml. Всі звіти Ви можете забирати по API або встановлювати графік автоматичної відправки на зазначені електронні адреси при виникненні такої потреби.

9. Чи можна безкоштовно протестувати сервіс 7-PRICE?

Наші потенційні клієнти можуть протягом 10 днів випробувати демо-версію програми на прикладі своїх товарів. Обсяг моніторингу: 10 товарів і 10 магазинів. Щоб отримати доступ до демо-версії, заповніть форму реєстрації на сайті. При підключенні на тривалий термін діє система знижок.

10. Які переваги роботи програмою 7-PRICE?

  •  сканування сайтів 24/7: найактуальніші і точні дані;
  •  мультифункціональний інтерфейс, звітність і API;
  •  гнучкі налаштування під завдання клієнта;
  •  комплексне рішення по контролю за цінами в інтернеті;
  •  економія часу, сил і фінансів;
  •  багаторічний досвід роботи з великими компаніями з 2011 року.
Контакти
Ми в соціальних мережах
Залишилися питання?
Ваше ім'я*
Email*
Телефон*